Profiel Rudie Missoorten

Rudie is een doener die dingen voor elkaar krijgt. Meestal als verbinder en aanjager maar als het nodig is, ook als een terriër, met bijbehorende volharding en energie.
Met meer dan 25 jaar ervaring in technisch consultancy, interim- en projectmanagement weet Rudie als geen ander dat methodisch werken net zo belangrijk is als effectief communiceren. Hij past Agile en waterval methodieken niet alleen toe maar coached ook anderen hierin.  Hij heeft o.a. bij DICTU en het Ministerie van Justitie en Veiligheid Agile en DevOps geïntroduceerd en begeleid naar volwassenheid, puttend uit eigen ervaring met Tools en processen.
De laatste tijd heeft Rudie zich vooral toegelegd op Lean Six Sigma. Hij weet inmiddels uit ervaring hoe krachtig Agile en Lean in combinatie met elkaar kunnen zijn. Daarnaast is Rudie uit passie voor GIS, bezig met de masterstudie UNIGIS aan de VUA.
Hij weet teams met humor en energie aan te zetten tot excellent presteren en resultaat te boeken, ook in moeilijke omstandigheden