TRAINING

Competentie
Hoe zet je vaardigheden om in resultaat? Hoe pas je kennis toe in de praktijk? Het antwoord is competentie, een combinatie van kennis, vaardigheden én houding die leidt tot het optimaal geschikt zijn voor een rol of een functie.
Symbiotic biedt trainingen aan die gericht zijn op het realiseren van competentie in Agile, SCRUM en LEAN rollen. Bij Symbiotic gaat trainen verder dan alleen het behalen van een certificaat. Het behalen van een officieel certificaat hoort erbij maar is voor ons niet het eindstation.
Persoonlijke aandacht
Onze trainingen kunnen naar wens aangepast worden aan ùw praktijk. We zoeken daarbij, samen met u, aansluiting op bestaande situaties en uitdagingen, zodat het geleerde direct resultaat in uw organisatie oplevert. Op basis van een intake stippelen we de leer route uit die tot maximaal resultaat leidt. Onze trainingen zijn zodanig modulair opgezet, dat de weg die door de leerstof wordt aangeboden zich aanpast aan u en niet andersom. Uitgangspunt blijft competentie. We noemen dat Adaptief Leren.
Blended en Adaptief leren
We maken gebruik van digitale platformen voor adaptieve op maat gesneden verandertrajecten. U heeft beschikking over uw eigen (leer)omgeving die u onafhankelijk van tijd en plaats kunt gebruiken. U krijgt de stof aangeboden, kunt uw voortgang zien en bijhouden en contact houden met uw coach. Wij combineren dit met persoonlijke en/of groeps-sessies. Het resultaat is onafhankelijk en zelfstandig leren, zonder concessies te doen aan persoonlijke wensen. Dat noemen wij Blended Learning.
Ervaring in de praktijk
Wij zijn niet van de droge stof en werken niet vanuit kennis alleen. Al onze trainers hebben meerdere jaren ervaring in het toepassen van de gevraagde competenties en zijn dus altijd ervaringsdeskundig. Ze hebben ook geleerd van hun eigen fouten in de praktijk, zodat u die alvast kunt overslaan. Ze kunnen u, desgewenst, ook in de praktijk blijven ondersteunen en met raad en daad bijstaan.