Agile project Duobus

Symbiotic heeft Duobus begeleid in de ontwikkelig van een adaptief e-learningplatform.

Duobus is het platform waar zorgorganisaties en zzp’ers in de zorg elkaar kunnen vinden. Om zzp-ers nog beter te ondersteunen is besloten praktijk gerichte scholing die perfect aansluit bij de vraag vanuit de markt aan te bieden op Duobus. Bekijk dit filmpje over Duobus.

Om deze ambitie waar te maken is een digitaal scholingsplatform opgezet. Dit platform is door de organisatie Duobus samen met Symbiotic ontwikkeld. Het hart van dit platform wordt gevormd door 'Mentor', de digitale leeromgeving die is ontwikkeld door Symbiotic. Mentor is een plug-in (‘poweredbymentor’), die adaptieve e-learning faciliteiten toevoegt aan de digitale omgeving van Duobus. De Mentor plug-in kan zowel als SaaS als ‘on-premise’ worden ingezet.

Kijk ook eens op: Duobus of mentor

Geplaatst in Geen categorie.