Talencentrum RUG

Samen met het Talencentrum van de Rijksuniversiteit Groningen heeft Mentor BV het inschrijfproces van het cursusaanbod van het Talencentrum verregaand gedigitaliseerd en geïntegreerd met de lopende processen rondom cursusinschrijvingen binnen het Talencentrum.

Door de invoering van Mentor is de cursusplanning vereenvoudigd, worden de verschillende persoonsgebonden budgetten automatisch verrekend en gefactureerd, krijgt de cursisten een voor hen op maat gefilterd cursusaanbod en is gebruik gemaakt van de Surfconext koppeling om de inschrijving zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Sinds november 2020 worden alle cursussen van het Talencentrum tot volle tevredenheid van het Talencentrum aangeboden poweredby Mentor. De inzet van Mentor heeft gezorgd voor ‘clean’ orders, een minder arbeidsintensieve afhandeling van de budgetverrekening zoals voor ‘Blik op Werk (inburgeringsprogramma's) en meer inzicht in het algehele proces rondom digitale inschrijvingen en planning.

 

Geplaatst in Geen categorie.