Profiel Joanna Kowal

Joanna is een zeer gemotiveerde Agile consultant met twaalf jaar ervaring in ICT trajecten en een hands-on technische achtergrond.

De afgelopen jaren heeft zij voor tientallen opdrachtgevers opdrachten uitgevoerd op het gebied van ICT-projectmanagement, proces- en verandermanagement, kwaliteitsmanagement en (Agile) organisatieadvies.

De afgelopen jaren is Joanna sterk geïnspireerd geraakt door Agile-software ontwikkeling. In de rol van Agile Coach of Scrum Master helpt zij ICT-(service en DevOps) teams in hun ontwikkeling naar zelfsturing. Managers helpt zij bij hun transitie richting (meer) faciliterend leiderschap.

Dit alles met als doel het verhogen van klantwaarde van de organisatie door middel van het efficiënt en effectief voortbrengen van kwalitatieve ICT oplossingen.

Haar gedrevenheid en passie voor Agile blijkt onder meer uit de gevolgde en afgeronde opleidingen, trainingen en cursussen. Joanna is onder meer gecertificeerd ‘Professional Scrum Master’, ‘Professional Scrum Product Owner’, ISTQB, 'Professional Agile Coach ICP-ACC' (ICAgile, Agile Coaching Institute).

Joanna handelt pragmatisch, denkt vanuit de klant, zorgt voor open communicatie en kiest voor de beste agile strategieën en -technieken passend bij de opdracht.

Door voorbeeld gedrag motiveert en coacht zij uw medewerkers.