UMCU – Agile coaching

Het UMC Utrecht (UMCU) is haar patiëntenportaal aan het verbeteren. Naast nieuwe functionaliteiten wordt het portaal toegankelijker opgezet en gebruiksvriendelijker ingericht. In navolging van de succesvolle Agile realisatie van de corporate site is onze Agile consultant gevraagd door het UMCU om de SCRUM methodologie verder te integreren in hun project organisatie. Onze SCRUM master heeft de afgelopen periode interne opleidingen verzorgd, actief gecoacht bij de realisatie van de nieuwe portal en een stappenplan opgeleverd om de project- en beheer organisatie rijp te maken voor het uiteindelijke doel: een technologische en procesmatige integratie tussen ontwikkeling en beheer (DevOps development methode).

Een mooie uitdaging, meer weten bel ons.

Geplaatst in Advies, Agile, Referentie.