Giga – intranetmigratie

U kent Waterbedrijf Groningen wellicht als dé drinkwaterleverancier in de provincie Groningen. En de WMD (Waterleiding Maatschappij Drenthe) als dé drinkwaterleverancier in de provincie Drenthe. Maar de waterbedrijven zijn veel meer dan alleen drinkwaterleverancier. Door verbinding te maken tussen de traditionele, door de overheid opgelegde, nutstaak en in te spelen op vragen vanuit klanten en markten komen ze tot nieuwe ontwikkelingen op watergebied. Zo participeren beide waterbedrijven in het Waterlab Noord. In deze constellatie verlenen de bedrijven diensten aan consumenten, maar ook aan bedrijven, overheden, industrieën, maatschappelijke organisaties en instellingen.

Symbiotic heeft voor de waterbedrijven de migratie en realisatie van een nieuw gebruiksvriendelijk intranet mogen begeleiden. Dit hebben wij specifiek gedaan voor GiGa, de ICT-organisatie van de Groningse en Drentse waterbedrijven.

Geplaatst in Advies, Agile, Referentie, Techniek.