Nieuw ASG Intranet

De Almeerse Scholen Groep is het onderwijsbestuur van 50 basisscholen en acht scholen in het voortgezet onderwijs in Almere. Deze scholen werken nauw met elkaar samen. De Almeerse Scholen Groep is veruit het grootste onderwijsbestuur in Almere en de grootste werkgever van Flevoland.

Symbiotic heeft de Almeerse Scholen Groep geholpen om een modern, nieuw en medewerker gericht intranet te realiseren. Symbiotic heeft in belangrijke mate bijgedragen aan de ontwikkeling van het concept voor het nieuwe intranet, de "ASG wijzer".

Aansluitend heeft Symbiotic de Almeerse Scholen Groep geholpen het omvangrijke project in te richten en de realisatie van het intranet (in Microsoft SharePoint) te begeleiden. Hiervoor is gebruik gemaakt van de SCRUM ontwikkel methodiek.

Meer informatie over de Almeerse Scholen Groep: www.almeersescholengroep.nl.

Geplaatst in Advies, Agile, Referentie, Techniek.